ELKÉSZÍTÉS: töltsön 200 ml jéghideg vizet a sékerbe, egy tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig folyamatosan rázza össze a folyadékot, öntse egy nagy pohárba, majd hagyja néhány percig állni.
Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!
A következő allergéneket tartalmazza: Szója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.
Összetevők: Tejfehérjék, savasságot szabályzó anyag: citromsav(E330), mononátriumcitrát, almasav(E296), sűrüséget szabályozó anyag: guar gumi(E412) karragen gyöngyzuzmó (E407), módosított keményítő, aroma, oldható rostok: polydextrose, gyümölcscukor, csomósodást gátló anyag: magnézium-karbonát (E504) kálium karbonát (E501), szinezék: Neukokcin, Ponszó 4R (E124), tartazin (E102), vitaminok: C, B3/PP, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8/H, D2/D3, B12, édesítő: aszpartám, aceszulfám (E950)
A doboz 5 tasakot tartamaz: 27g/tasak, Össztömeg: 137g.
Ásványi anyag |
100mg |
|
Tasakonként(25g) |
RDA100gr* |
Só
|
719,4
|
mg
|
194,2
|
mg
|
-
|
Kálium
|
370,2
|
mg
|
100
|
mg
|
19%
|
Kálcium
|
239,5
|
mg
|
64,7
|
mg
|
17%
|
Magnézium
|
129,2
|
mg
|
34,9
|
mg
|
33%
|
Foszfor
|
116,4
|
mg
|
31,4
|
mg
|
15%
|
Tápérték |
100g |
Tasakonként (25g) |
Energia
|
KJ
|
1456
|
393
|
Kcal
|
343
|
92
|
Teljes szénhidrát
|
g
|
10,3
|
2,8
|
amelyből cukrok
|
g
|
6,1
|
1,6
|
amelyből cukoralkoholok
|
g
|
4,3
|
1.2
|
Fehérje
|
g
|
66,7
|
18
|
Zsír
|
g
|
1,7
|
0,5
|
Linolsav
|
g
|
0,0
|
0,0
|
Telített zsírsavak
|
g
|
0,7
|
0,2
|
Rost
|
g
|
5,9
|
0,1
|
Vitaminok |
100gr |
Tasakonként (25gr) |
RDA 100gr* |
vitamin C
|
26,9
|
mg
|
7,3
|
mg
|
44%
|
vitamin B3/PP
|
8,1
|
mg
|
2,2
|
mg
|
44%
|
vitamin E
|
4,9
|
mg
|
1,3
|
mg
|
44%
|
vitamin B5
|
2,7
|
mg
|
0,7
|
mg
|
44%
|
vitamin B6
|
0,9
|
mg
|
0,2
|
mg
|
44%
|
vitamin B2
|
0,7
|
mg
|
0,2
|
mg
|
44%
|
vitamin B1
|
0,6
|
mg
|
0,2
|
mg
|
44%
|
vitamin A
|
358
|
|
96,8
|
mg
|
44%
|
vitamin B9
|
89,6
|
|
24,2
|
|
44%
|
vitamin B8/H
|
67,2
|
|
18,1
|
|
44%
|
vitamin B12
|
0,4
|
|
0,1
|
|
44%
|
*=% RDA- Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára 2008/100/ EC szerint.
|