ELKÉSZÍTÉS: töltsön 200 ml jéghideg vizet a sékerbe, egy tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig folyamatosan rázza össze a folyadékot, öntse egy nagy pohárba, majd hagyja néhány percig állni.
Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!
A következő allergéneket tartalmazza: Szója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.
Összetevők: Isolált tejsavófehérje, tejfehérjék, savasságot szabályzó anyag: citromsav(E330), almasav(E296), mononátriumcitrát, gyümölcscukor, aroma, oldható rostok: polydextrose , stabilizáló anyag: káliumfoszfát kálcium foszfát, csomósodást gátló anyag: magnézium-karbonát (E504) szilícium-dioxid (E551)szilícium-dioxid (E551), édesítők: aszpartám, vitaminok: C, B3/PP, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8/H, D2/D3, B12, , szinezék: Neukokcin, Ponszó 4R (E124), tartazin (E102), szárítottgyümölcscukor szirup, só.
A doboz 5 tasakot tartamaz: 25g/tasak, Össztömeg: 125g.
Ásványi anyag |
100mg |
|
Tasakonként(25g) |
RDA100gr* |
Só
|
473
|
mg
|
118
|
mg
|
-
|
Kálium
|
205
|
mg
|
51
|
mg
|
12%
|
Magnézium
|
126
|
mg
|
32
|
mg
|
32%
|
Foszfor
|
115
|
mg
|
29
|
mg
|
16%
|
Kálcium
|
84
|
mg
|
21
|
mg
|
12%
|
Vitaminok |
100gr |
Tasakonként (25gr) |
RDA 100gr* |
vitamin C
|
48
|
mg
|
12,0
|
mg
|
45%
|
vitamin B3/PP
|
9,6
|
mg
|
2,4
|
mg
|
45%
|
vitamin E
|
7,2
|
mg
|
1,8
|
mg
|
45%
|
vitamin B5
|
3,6
|
mg
|
0,9
|
mg
|
45%
|
vitamin B2
|
0,84
|
mg
|
0,21
|
mg
|
45%
|
vitamin B6
|
0,84
|
mg
|
0,21
|
mg
|
45%
|
vitamin B1
|
0,66
|
mg
|
0,17
|
mg
|
45%
|
vitamin A
|
480
|
|
120,0
|
mg
|
45%
|
vitamin B9
|
120
|
|
30
|
|
45%
|
vitamin B8/H
|
30
|
|
7,5
|
|
45%
|
vitamin B12
|
1,2
|
|
0,4
|
|
45%
|
*=% RDA- Referencia beviteli értékegy átlagos felnőtt számára 2008/100/ EC szerint.
|
Tápérték |
100g |
Tasakonként (25g) |
Energia
|
KJ
|
1528
|
382
|
Kcal
|
360
|
90
|
Teljes szénhidrát
|
g
|
9,8
|
2,5
|
amelyből cukrok
|
g
|
8,8
|
2,2
|
amelyből cukoralkoholok
|
g
|
1,0
|
0,3
|
Fehérje
|
g
|
72
|
18
|
Zsír
|
g
|
2
|
0,5
|
Linolsav
|
g
|
0,0
|
0,0
|
Telített zsírsavak
|
g
|
1,2
|
0,3
|
Rost
|
g
|
0,6
|
0,2
|