Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

CSIRKÉVEL ÉS GOMBÁVAL TÖLTÖTT SALÁTALEVÉL 2 FÁZIS

 

 

Összetevők:

 

✓ 2 nagy salátalevél vagy kelkáposztalevél

✓ 100 gramm csirkemellfilé kis darabokban

✓ Kikkoman szójaszósz (a sós)

✓ 100 gramm apróra vágott gomba

✓ 1 evőkanál olívaolaj

✓ Bors, só és fokhagyma

✓ Cayenne paprika

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré 

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Pácold a csirkét szójaszószba, és pihentesd legalább egy órán keresztül.

✓ Vegyél elő egy wok serpenyőt, add hozzá az olívaolajat és kevergetve süsd meg a csirkét. Ezután add hozzá a gombát.

✓ Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával.

✓ Oszd el a csirkekeveréket a saláta levelein, és befejezésül esetleg szórd meg fűszernövényekkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2_fázis