Összetevők:
✓ 2 nagy salátalevél vagy kelkáposztalevél
✓ 100 gramm csirkemellfilé kis darabokban
✓ Kikkoman szójaszósz (a sós)
✓ 100 gramm apróra vágott gomba
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ Bors, só és fokhagyma
✓ Cayenne paprika
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré
Elkészítési javaslat:
✓ Pácold a csirkét szójaszószba, és pihentesd legalább egy órán keresztül.
✓ Vegyél elő egy wok serpenyőt, add hozzá az olívaolajat és kevergetve süsd meg a csirkét. Ezután add hozzá a gombát.
✓ Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával.
✓ Oszd el a csirkekeveréket a saláta levelein, és befejezésül esetleg szórd meg fűszernövényekkel.