Összetevők:
✓ 150-200 gramm teljes kiőrlésű penne
✓ 1 doboz tonhal olajban
✓ 1 hagyma
✓ 250 gramm olasz zöldségkeverék
✓ 1/2 doboz kockára vágott paradicsom só nélkül
✓ bors
✓ 1 teáskanál olasz fűszernövény
✓ 1 teáskanál kapribogyó
Elkészítési javaslat:
✓ Forrásban levő vízben főzd meg a pennét a csomagoláson szereplő utasítások szerint.
✓ Nyisd ki a tonhal konzervet.
✓ Vágd fel a hagymát.
✓ A serpenyőben melegítsd fel a tonhal olaját, és süsd meg benne a hagymát.
✓ Amikor a hagyma áttetszőnek tűnik, add hozzá a tonhalat, a kapribogyót, és süsd együtt egy ideig.
✓ Ezután keverd meg és add hozzá az olasz zöldségkeveréket.
✓ Add hozzá a paradicsomot, olasz fűszernövényeket és szórd meg borssal.
✓ Szűrd le a tésztát, és forgasd össze a tonhal szósszal.
Tipp: Ha a pennet lecseréled cukkinira, akkor használhatod a 2-es fázisban is a receptet!