Összetevők:
✓ 100 gramm zöld spárga
✓ 1 evőkanál citromlé
✓ 5 szelet füstölt vad lazac
✓ Olívaolaj
✓ 1 szegfűszeg, friss fokhagyma
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítési javaslat:
✓ Vágd le a spárga végét, és főzd őket nagy mennyiségű vízben, egy csipet sóval, 1–2 percig, amíg még roppanós marad, majd szűrd le és locsold meg egy kis olívaolajjal.
✓ Vedd elő a sütőedényt, és röviden süsd meg a spárgát. Ízesítsd őket fokhagymával és borssal.
✓ Teríts szét egy szelet lazacot, és tegyél rá 3 vagy 4 spárgát. Tekerd fel, és ismételje meg ezt a másik 4 lazac szelettel.
✓ Csepegtess rá egy kis citromlevet.