Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

KELBIMBÓ PASZTERNÁKKAL 4 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ 300 gramm paszternák

✓ 350 gramm kelbimbó

✓ 1 evőkanál olívaolaj

✓1/2 citrom

✓ 1 evőkanál durva mustár

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti köretként

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Melegítsd elő a sütőt 200 ° C-ra.

✓Vágd a paszternákot 2 cm-es darabokra.

✓ Tisztítsd meg a hajtásokat és vágd felére.

✓ Keverd össze a paszternák-t és a hajtásokat az olajjal.

✓ Oszd el a sütőpapírral bélelt sütőtálcára a sütő közepén és süsd kb. 20 percig, amíg aranybarna nem lesz és át nem főtt.

✓ A citrom felét nyomd ki.

✓ Önts ½ evőkanál citromlét és a mustárt egy edénybe.

✓ Ízesítsd sóval és borssal.

✓ Keverd össze a paszternák és a hajtások keverékével, és tálald.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: 4_fázis