Termék orvosi tanács és felügyelet nélkül legfeljebb 3 hétig alkalmazható!
ELKÉSZÍTÉS: tegye egy csomag (38g) tartalmát egy tálba, adjon hozzá 40 ml hideg vizet, keverje össze, majd öntse egy sütőformába, süsse a sütőben 20 percig 175 C fokon.
Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!
A következő allergéneket tartalmazza: glutén, szója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.
Összetevők: tejfehérjék, búzaliszt, növényi fehérjék (búza), szőlő, búzarost, só, búzasikér, sütőpor (E450i, E500, búzakeményítő) aroma (vanília), emulgálószer(E472e), édesítő (aspartám E951), csomósodást gátló: Kálium-karbonát (E501), Magnézium -kabonát (E504).Vitaminok: C, B3/PP, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8/H, D2/D3, B12,és felügyelet
A doboz 5 tasakot tartalmaz: 38g/tasak, Össztömeg: 190g
Tápérték |
100g |
Tasakonként (25g) |
Energia
|
KJ
|
1443
|
491
|
Kcal
|
345
|
117
|
Teljes szénhidrát
|
g
|
23,6
|
8
|
amelyből cukrok
|
g
|
6,2
|
2,1
|
amelyből cukoralkoholok
|
g
|
17,4
|
5,9
|
Fehérje
|
g
|
52,8
|
18
|
Zsír
|
g
|
2,5
|
0,9
|
Linolsav
|
g
|
0,0
|
0,0
|
Telített zsírsavak
|
g
|
0,7
|
0,2
|
Rost
|
g
|
5,5
|
1,9
|
Ásványi anyag |
100mg |
|
Tasakonként(25g) |
RDA100gr* |
Kálcium
|
440,3
|
mg
|
149,7
|
mg
|
56%
|
Só
|
784,5
|
mg
|
266,7
|
mg
|
-
|
Foszfor
|
305,3
|
mg
|
103,8
|
mg
|
44%
|
Kálium
|
296,2
|
mg
|
100,7
|
mg
|
15%
|
Magnézium
|
108,9
|
mg
|
37
|
mg
|
29%
|
Vitaminok |
100gr |
Tasakonként (25gr) |
RDA 100gr* |
vitamin C
|
24
|
mg
|
8,2
|
mg
|
29%
|
vitamin B3/PP
|
4,8
|
mg
|
1,6
|
mg
|
29%
|
vitamin E
|
3,6
|
mg
|
1,2
|
mg
|
29%
|
vitamin B5
|
1,8
|
mg
|
0,6
|
mg
|
29%
|
vitamin B6
|
0,4
|
mg
|
0,1
|
mg
|
29%
|
vitamin B2
|
0,4
|
mg
|
0,1
|
mg
|
29%
|
vitamin B1
|
0,3
|
mg
|
0,1
|
mg
|
29%
|
vitamin B9
|
60
|
|
20,4
|
mg
|
29%
|
vitamin B8/H
|
15
|
|
5,1
|
|
29%
|
vitamin D2/D3
|
0,7
|
|
0,5
|
|
29%
|
vitamin B12
|
0,3
|
|
0,3
|
|
29%
|
*=% RDA- Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára 2008/100/ EC szerint.
|