Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

KARFIOLPÜRÉ HÚSGOMBÓCCAL 2 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré

✓ 100 gramm karfiol főzve

✓ 100 gramm sovány darált marhahús

✓ 150 gr. Paradicsom püré

✓ 1 evőkanál olívaolaj

✓ bazsalikom és oregáno

✓ Bors, tengeri só

✓ 2 gerezd fokhagyma

 

Elkészítési  javaslat:

 

✓ Készíts húsgombócot a darált marhahúsból sózd és borsozd ízlés szerint, majd süsd őket olajon serpenyőben, amíg kész nem lesznek.

✓ Add hozzá paradicsompürét, valamint a fűszereket, sót, borsot és fokhagymát, majd tedd ezt alacsony lángra.

✓ A karfiolt főzd meg, majd villával törd szét.

✓ Készíts PRODIMED krumplipürét a dobozon feltüntetett elkészítési javaslat szerint és keverd össze a karfiollal.

✓ Tálald a pürét a húsgombóc mellé egy tányérra.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2_fázis