Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

GRILLEZETT KACSAMELL PAPRIKÁVAL ÉS GOMBÁVAL 2 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ 2 db steak

✓ 4 nagy gomba (szár nélkül)

✓ 2 sárga paprika

✓  1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti

✓ Apróra vágott metélőhagyma vagy apróra vágott petrezselyem

✓ Olívaolaj

✓ Bors és só

 

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Vágd a sárga paprikát nagy darabokra, a gombát vastag szeletekre.

✓ Grillezd meg a paprikát és a gomba mindkét oldalá 2 percig. 

✓ Vágd fel a steaket és ízesítsd egy kis sóval és borssal ízlés szerint és egy kis olajjal.

✓ Grillezd a steaket 3-4 percig, majd fordítsd meg őket, és süsd tovább 2-3 percig (vörös-rózsa színig).

✓ Helyezd a steaket tányérra és vágj körülbelül fél centiméteres szeleteket. Helyezd mellé a gombát és a sárga grillezett paprikát. Szórd meg egy kis metélőhagymával vagy petrezselyemmel.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2_fázis