Összetevők:
✓ 2 pisztráng tisztítva
✓ 0,75 liter víz
✓ 2 zellerszár
✓ 1 nagy póréhagyma karikákra vágva
✓ 1 apróra vágott hagyma
✓ 2 szál petrezselyem és 2 szál kapor
✓ 1 babérlevél
✓ 1 teáskanál só
✓ 2 fehér bors
✓ 1, 5 evőkanál citromlé
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítési javaslat:
✓ Forrald fel a húsleves összes összetevőjét, főzd 10 percig, majd szűrd le és hagyd teljesen lehűlni.
✓ Helyezd a pisztrángot a serpenyőbe, és fedd le teljesen a húslevessel. Lassan forrald össze és hagyd a halat 15 percig főzni.
✓ Tálald a halat ízletes salátával.