Összetevők:
✓ 1 db alma
✓ ¼ vanília
✓ 1 teáskanál fahéj
✓ 30 gr teljes kiőrlésű zabliszt
✓ Édesítőszer
✓ 1 evőkanál olívaolaj
Elkészítési javaslat:
✓ Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
✓ Keverd össze a vanília belsőt az almával és a fahéj felével.
✓ Keverd hozzá az olajat egy serpenyőben és melegítsd fel. Keverd össze a megmaradt fahéjjal, egy kis édesítőszerrel és fél evőkanál vízzel. Öntsd ezt a zablisztbe, és gyúrd bele a morzsába. Adj hozzá még egy kis vizet, ha szükséges.
✓ Vedd ki a sütőedényt, és kend meg olívaolajjal. Először terítsd szét az almakeveréket, majd a morzsát. Süsd a sütőben 20 percig.