Összetevők:
✓ 1 salátafej
✓ 100 gramm tofu
✓ 2 retek szeletelve
✓ 1 marék spenót
✓ 50 gramm póréhagyma apróra vágva
✓ Szójaszósz
✓ 1-2 zúzott fokhagyma-gerezd
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítési javaslat:
✓ Pácold be a tofut egy kevés szójaszósszal, esetleg sóval és borssal, és hagyd állni fél órán keresztül.
✓ Helyezd a póréhagymát a fokhagymával egy wok-ba olívaolajjal, és süsd készre. Add hozzá a tofut, és süsd tovább amíg szépen megbarnul.
✓ Végül keverd hozzá a spenótot, amíg össze nem esik, majd vedd le a tűzhelyről és keverd bele a retek szeleteket.
✓ Vegyél 2-3 nagy méretű salátalapot, és tedd rá a keveréket.