Összetevők:
✓ Fehérpecsenye
✓ 3 evőkanál olaj
✓ 2 rozmaringdarab, apróra vágva
✓ 2 fokhagyma-gerezd, apróra vágva
✓ 1/2 teáskanál chili pehely, bors és só
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítési javaslat:
✓ Szoba hőmérsékletű hússal dolgozz.
✓ Töröld meg egy papírtörlővel a hús minden oldalát.
✓ Kis tálban keverd össze a rozmaringot a fokhagymát, a chili pelyhet, olívaolajat a bors és a sóval.
✓ Dörzsöld be a hús minden oldalát a fűszerkeverékkel.
✓ Hagyd pácolódni egy kis ideig.
✓ Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
✓ Közben forró olajon süsd meg hirtelen minden oldalán a marhahúst. Majd helyezd egy sütőedénybe.
✓ Most tedd le a sütő hőmérsékletét 150 fokra, majd tedd be a marhahúst. Süsd a húst kb. 20 percig.
✓ Vedd ki a húst a sütőből és tedd alufóliára és tekerd be vele és hagyd így pihenni 10 percig.
✓ Helyezd a húst egy vágódeszkára, és vágd szép szeletekre. Ha szükséges, fűszerezd sóval és borssal.
✓ Tálaljuk grillezett zöldségekkel és PRODIMED krumplipürével vagy rösztivel.