Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

SÜLT MARHAHÚS 2 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ Fehérpecsenye

✓ 3 evőkanál olaj

✓ 2 rozmaringdarab, apróra vágva

✓ 2 fokhagyma-gerezd, apróra vágva

✓ 1/2 teáskanál chili pehely, bors és só

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Szoba hőmérsékletű hússal dolgozz.

✓ Töröld meg egy papírtörlővel a hús minden oldalát.

✓ Kis tálban keverd össze a rozmaringot a fokhagymát, a chili pelyhet, olívaolajat a bors és a sóval.

✓ Dörzsöld be a hús minden oldalát a fűszerkeverékkel.

✓ Hagyd pácolódni egy kis ideig.

✓ Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

✓ Közben forró olajon süsd meg hirtelen minden oldalán a marhahúst. Majd helyezd egy sütőedénybe.

✓ Most tedd le a sütő hőmérsékletét 150 fokra, majd tedd be a marhahúst. Süsd a húst kb. 20 percig.

✓ Vedd ki a húst a sütőből és tedd alufóliára és tekerd be vele és hagyd így pihenni 10 percig.

✓ Helyezd a húst egy vágódeszkára, és vágd szép szeletekre. Ha szükséges, fűszerezd sóval és borssal.

✓ Tálaljuk grillezett zöldségekkel és PRODIMED krumplipürével vagy rösztivel.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2_fázis