Összetevők:
✓100 gramm garnélarák
✓1 zöld/piros paprika
✓1 gerezd fokhagyma
✓2 zellerszár
✓1 paradicsom
✓1 evőkanál olaj
✓ őrölt vagy friss koriander, őrölt kömény, curry por
✓1 csomag finomra vágott petrezselyem
Elkészítési javaslat:
✓ Vágd finomra a fokhagymát és darabokra a zellerszárakat.
✓ Darabold kockákra a paradicsomot.
✓ Melegítsd az olajat egy wokban, és óvatosan süsd meg a paprikát, a fokhagymát és a zellert körülbelül 3-4 percig, amíg meg nem lágyul.
✓ Finoman süsd a fűszeres garnélarákot kb. 1 percig, és ízesítsd curryporral.
✓ Add hozzá a paradicsomkockákat a korianderrel és a köménnyel, és hagyd még 2-3 percig párolódni.
✓ Adj hozzá ízlés szerint petrezselymet, sót és borsot.
Közben készítsd el a PRODIMED krumplipürét a rajta levő leírás szerint és tálald az elkészült garnélarák mellé.