Összetevők:
✓ 1 evőkanál olívaolaj és 1 evőkanál fehérbor-ecet
✓ 100 gramm ruccola
✓ 250 gramm finomra vágott gesztenye gomba vagy csiperke esetleg vargánya
✓ 2 közepes tojás
✓ Fokhagyma, bors és só
✓ 1 tasak PRODIMED kenyér vagy sajtos kenyér
Elkészítési javaslat:
✓ Wok-ban melegítsen az olajat majd tegye bele a gombát. Adjon hozzá sót, borsot és fokhagymát ízlés szerint és pirítsa meg. Ha elkészült vegye ki a wok-ból és tálalja egy szép tányérra.
✓ Ezután tegyen fel vizet egy edényben, adjon hozzá ecetet és forralja alacsony hőmérsékleten.
✓ Óvatosan törje meg a tojásokat a víz felett, és szintén óvatosan helyezze bele a forrásban lévő vízbe és hagyja benne 3 percig.
✓ Vegye ki egy szűrőkanál segítségével a tojásokat és tegye őket a tányérra. Ízesítsük sóval és borssal. Közvetlenül tálalás előtt vágja meg a tojásokat, hogy a sárgája ráfolyhasson a salátára.