Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

SALÁTA BUGGYANTOTT TOJÁSSAL 2 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ 1 evőkanál olívaolaj és 1 evőkanál fehérbor-ecet

✓ 100 gramm ruccola

✓  250 gramm finomra vágott gesztenye gomba vagy csiperke esetleg vargánya

✓ 2 közepes tojás

✓ Fokhagyma, bors és só

✓ 1 tasak PRODIMED kenyér vagy sajtos kenyér

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Wok-ban melegítsen az olajat majd tegye bele a gombát. Adjon hozzá sót, borsot és fokhagymát ízlés szerint és pirítsa meg. Ha elkészült vegye ki a wok-ból és tálalja egy szép tányérra.

✓ Ezután tegyen fel vizet egy edényben, adjon hozzá ecetet és forralja alacsony hőmérsékleten.

✓ Óvatosan törje meg a tojásokat a víz felett, és szintén óvatosan helyezze bele a forrásban lévő vízbe és hagyja benne 3 percig.

✓ Vegye ki egy szűrőkanál segítségével a tojásokat és tegye őket a tányérra. Ízesítsük sóval és borssal. Közvetlenül tálalás előtt vágja meg a tojásokat, hogy a sárgája ráfolyhasson a salátára.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: 2_fázis