Összetevők:
✓ 1 hagyma
✓ 1 zeller szár
✓ 1 padlizsán
✓ 1 gerezd fokhagyma
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ 1 teáskanál paprikapor
✓ 1 teáskanál őrölt koriander
✓ 0,5 teáskanál őrölt kömény
✓ 200 gramm konzerv paradicsomkocka
✓ 1 evőkanál vörösbor-ecet, bors, só
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré
Elkészítési javaslat:
✓ Vágd a hagymát nagyobb darabokra, a zellert gyűrűkbe, a padlizsánt kockára és apróra a fokhagymát.
✓ Süsd a hagymát, a fokhagymát és a zellert 2 percig egy serpenyőben.
✓ Add hozzá a padlizsánt, paprikát, a koriandert és a köményt .
✓ Majd add hozzá a paradicsomkockákat és az ecetet.
✓ Hagyd 30 percig főzni az edény fedelével alacsony lángon. Időnként keverd meg. Ízlés szerint fűszerezd sóval és borssal.