Összetevők:
✓ 200 gramm sonka
✓ ½ evőkanál mustár
✓ 5 gramm friss kapor
✓ csipet őrölt szegfűszeg
✓ koriander
✓ Oliva olaj
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítési javaslat:
✓ Melegítsd elő a sütőt 175 fokra.
✓ Keverj össze 1 evőkanál olívaolajat szegfűszeggel és kend be vele a sonkát.
✓ Helyezd a sonkát egy olívaolajjal meglocsolt sütőedénybe.
✓ Süsd a sonkát a sütőben kb. 45 percig. Forgasd meg a sonkát 10 percenként.
✓ Vágj össze a kaprot, koriandert, és keverd össze a mustárral. Ezzel kend meg a sonkát, és tekerd be alumíniumfóliával és hagyd így állni a fogyasztás előtt.
✓ Ízletes salátával, grill zöldséggel és PRODIMED krumplipürével vagy rösztivel.