Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

NYÚL FILÉ KÁPOSZTÁVAL 2 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓125 gramm káposzta

✓1/2 teáskanál köménymag

✓100 gramm nyúl filé

✓1 evőkanál olívaolaj

✓Rozmaring, babérlevél

✓ Bors és só

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Főzd meg a káposztát 50 ml vízzel és a köménymaggal.

✓ Közben szárítsd meg a nyúlfiléket konyhai papírral, és szórd meg sóval és borssal. Melegítsd az olívaolajat egy serpenyőben, és add hozzá a babérlevelet. Süsd a filét 3 percig közepes lángon, majd fordítsd meg. 

✓ Vedd ki a húst a serpenyőből, és hagyd 10 percig pihenni egy tányéron alumínium fólia alatt.

✓ Szűrd le a káposztát és tálald a filével együtt egy szép tányéron. Fogyasztható PRODIMED krumplipürével vagy rösztivel.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2_fázis