Összetevők:
✓ 400 gramm csicseriborsó
✓ 2 evőkanál szezámmag
✓2 gerezd fokhagyma
✓2 teáskanál Ras el hanout fűszer
✓ 1 citromlé
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ 1 tasak PRPDIMED kenyér
Elkészítési javaslat:
✓ Főzd a csicseriborsót kb. 5 percig. Szűrd le és hámozd le a külső réteget a csicseriborsóról. Ettől lesz a hummus extra krémes, de ezt ki is hagyhatod.
✓ Tedd bele az összes hozzávalót egy aprítógépbe. Dolgozd össze, amíg krémes állagú nem lesz.
✓ Ha túl sűrűnek ítéled meg fokozatosan adj hozzá egy csepp vizet.
✓ Készíts hozzá PRODIMED kenyered a dobozon feltüntetett elkészítési javaslat szerint.
✓ Tárold a hummus-t zárható edényben a hűtőszekrényben. Így egész héten fogyasztható.