Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

HALLEVES BURGONYÁVAL 5 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ 400 gramm tőkehal filé

✓ 350 gramm burgonya

✓ 2 hagyma

✓ 3 evőkanál napraforgóolaj

✓ 1 zsák friss leves zöldség

✓ 1200 ml halászlé alap

✓ 15 gramm petrezselyem

✓  1-es fázisnál elhagyható a burgonya és 1 tasak PRODIMED zöldséglevessel készíthető

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Hámozd meg a burgonyát és darabold kockákra. Vág fel a hagymát.

✓ Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben, és süsd a hagymát a leves zöldségekkel 3 percig. Add hozzá a burgonyát, és főzd 2 percig.

✓ Öntsd bele az alapanyagot, és forrald fel. Főzd 15 percig.

✓ Vágd finomra a petrezselymet.

✓ Főzd bele a halat kb. 8 percig.

✓ Ízesítsd a levest borssal és petrezselyemmel.

Tartalomhoz tartozó címkék: 5_fázis