Összetevők:
✓ 400 gramm tőkehal filé
✓ 350 gramm burgonya
✓ 2 hagyma
✓ 3 evőkanál napraforgóolaj
✓ 1 zsák friss leves zöldség
✓ 1200 ml halászlé alap
✓ 15 gramm petrezselyem
✓ 1-es fázisnál elhagyható a burgonya és 1 tasak PRODIMED zöldséglevessel készíthető
Elkészítési javaslat:
✓ Hámozd meg a burgonyát és darabold kockákra. Vág fel a hagymát.
✓ Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben, és süsd a hagymát a leves zöldségekkel 3 percig. Add hozzá a burgonyát, és főzd 2 percig.
✓ Öntsd bele az alapanyagot, és forrald fel. Főzd 15 percig.
✓ Vágd finomra a petrezselymet.
✓ Főzd bele a halat kb. 8 percig.
✓ Ízesítsd a levest borssal és petrezselyemmel.