Összetevők:
✓75 gr szeletelt gomba
✓1 evőkanál olívaolaj
✓1 gerezd zúzott fokhagyma
✓1 tasak PRODIMED gombakrémleves
✓ Só és frissen őrölt fekete bors
✓ Szerecsendió
✓ Pár apróra vágott metélőhagyma
Előkészítési módszer:
✓ Vágd finomra a szeletelt gomba egy kis részét és tedd félre a körethez.
✓Süsd meg a fennmaradó gombát a fokhagymával az olajban egy serpenyőben, amíg aranybarna nem lesz.
✓ Melegítsd a PRODIMED gombalevest , és add hozzá a pirított gombához. Főzd további 5 percig, amíg a gombák lágyak nem lesznek.
✓ Ízesítsd sóval, borssal és szerecsendióval.
✓ Keverd hozzá a gombát és egy kézi turmixgéppel törd pépesítsd. Addig keverd, amíg az egész habos nem lesz.
✓ Tedd bele egy tányérba és díszítsd a finoman apróra vágott gombával, a metélőhagymával, és azonnal tálald.