Összetevők:
✓ 1 pirospaprika
✓ 1 tasak PRODIMED paradicsom leves vagy 400 gramm paradicsom (fázisnak megfelelően)
✓ 1 mogyoróhagyma
✓ Fél kígyóuborka
✓ 2 gerezd fokhagyma
✓ 1 evőkanál ecet
✓ 2 evőkanál olívaolaj
✓ Ízlés szerint Só és bors
Elkészítési javaslat:
✓ Vágja apróra a hagymát, fokhagymát, paprikát és az uborkát. (tegyen félre egy kis uborkát a körethez)
✓ Forraljon fel egy edényben vizet, majd a forrásban levő vízbe tegye bele a paradicsomokat 20 másodpercre. Vegye ki a paradicsomokat és hagyja lehűlni, majd így már könnyedén hámozza meg a paradicsomokat.
✓ Helyezze a zöldségeket turmixgépbe és adja hozzá a hámozott paradicsomokat és az ecetet. Keverje össze őket. Adjon hozzá olívaolajat és ízesítse sóval, borssal.
✓ Szeretné, hogy a gazpacho jó hideg legyen? Tegye hűtőbe 1 órára a levest, majd díszítse uborkakockákkal