Összetevők:
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
✓ 150 gramm saláta
✓ 200 gramm friss spenót
✓ 200 gramm rókagomba
✓ Néhány koktél paradicsom félbe vágva
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ Só és bors
Elkészítési javaslat:
✓ Tisztítsd meg a gombákat.
✓Szárítsd meg papír törlővel. A kisebb gombákat hagyd egyben, a nagyobbakat vágd ketté.
✓ Süsd olívaolajban 10-15 percig magas hőfokon, amíg a nedvesség el nem párolog. Távolítsd el őket a serpenyőből, és tedd félre.
✓ Keverd össze a saláta alapanyagokat.
✓ Ízesítsd sóval és borssal. Csepegtess rá egy kis olívaolajat.
✓ Tálald a salátát a tányéron és tedd a tetejére a sült rókagombát.
✓ Készíthetsz hozzá PRODIMED krumplipürét vagy rösztit a dobozon feltüntetett elkészítési javaslat szerint.