Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

FRISS SALÁTA SÜLT RÓKAGOMBÁVAL 1 FÁZIS

 
Összetevők:

 

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
✓ 150 gramm saláta
✓ 200 gramm friss spenót
✓ 200 gramm rókagomba
✓ Néhány koktél paradicsom félbe vágva
✓ 1 evőkanál olívaolaj

✓ Só és bors

 

 

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Tisztítsd meg a gombákat.

✓Szárítsd meg papír törlővel. A kisebb gombákat hagyd egyben, a nagyobbakat vágd ketté.

✓ Süsd olívaolajban 10-15 percig magas hőfokon, amíg a  nedvesség el nem párolog. Távolítsd el őket a serpenyőből, és tedd félre.

✓ Keverd össze a saláta alapanyagokat.

✓ Ízesítsd sóval és borssal. Csepegtess rá egy kis olívaolajat.

✓ Tálald a salátát a tányéron és tedd a tetejére a sült rókagombát.

✓ Készíthetsz hozzá PRODIMED krumplipürét vagy rösztit a dobozon feltüntetett elkészítési javaslat szerint.

Tartalomhoz tartozó címkék: 1_fázis