Összetevők:
✓8 fésűkagyló (fésűkagyló)
✓1 cukkini
✓1 paradicsom
✓1 paprika
✓ ¼ citromlé
✓4 evőkanál olívaolaj
✓1 bazsalikom növény
✓1 gerezd fokhagyma
✓szezonális fűszernövények, bors és só
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítési javaslat:
✓ Vágd a cukkinit, a paradicsomot és a paprikát apró kockára.
✓ Keverd hozzá a bazsalikom leveleket, a fokhagymát és a 2 evőkanál olajat, amíg sima nem lesz. Tedd félre.
✓ Melegíts 1 evőkanál olajat a serpenyőbe, és keverd 5 percig a zöldségeket. Ízesítsd a a fűszernövényekkel, borssal és sóval. Tedd félre.
✓ Melegíts 1 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben. Süsd a fésűkagylót 2 percig, és locsold meg citromlével. Fűszerezd borssal és sóval.
✓ Tálald a zöldségeket és a fésűkagylókat és szórj rá bazsalikom levelet..