Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

ALMÁS MORZSA 3 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ 1 db alma

✓ ¼ vanília

✓ 1 teáskanál fahéj

✓ 30 gr teljes kiőrlésű zabliszt

✓ Édesítőszer

✓ 1 evőkanál olívaolaj

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

✓ Keverd össze a vanília belsőt az almával és a fahéj felével.

✓ Keverd hozzá az olajat egy serpenyőben és melegítsd fel. Keverd össze a megmaradt fahéjjal, egy kis édesítőszerrel és fél evőkanál vízzel. Öntsd ezt a zablisztbe, és gyúrd bele a morzsába. Adj hozzá még egy kis vizet, ha szükséges.

✓ Vedd ki a sütőedényt, és kend meg olívaolajjal. Először terítsd szét az almakeveréket, majd a morzsát. Süsd a sütőben 20 percig.

Tartalomhoz tartozó címkék: 3_fázis